نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

انواع سیم برق

کاربرد سیم‌ها، با توجه به قطر آن‌ها تعیین میگردد، قطر سیم‌ها برحسب میلی متر مربع، اندازه گیری می‌شود. بعنوان مثال؛ سیم‌هایی با قطر ۱.۵ تا ۶ میلی متر مربع، بیشتر کاربرد مسکونی دارند. سیم‌ها با قطر بزرگتر، جریان بیشتری را عبور می‌دهند.

انواع سیم را به سه دسته کلی، میتوان نام برد:
سیم مفتول
سیم نیمه افشان
سیم افشان

سیم مفتولی: سیم مفتول، به سیم خشک نیز معروف است، دارای یک رشته سیم رسانا است، که با یک لایه pvc عایق شده است. این نوع سیم، در ساختمان‌سازی و همچنین سیم کشی داخل تابلوها و توزیع کننده‌های برق، کاربرد دارد. مشکل برای نصب در زیر گچ و داخل لوله‌ها ندارند. در فرکانس‌های بالا برای کمتر شدن هزینه، از سیم‌های مفتولی استفاده می‌شود. ولتاژ اسمی این نوع سیم، بین ۳۰۰ تا ۷۵۰ ولت است
سیم نیمه افشان: ساختار و کاربرد سیم‌های نیمه افشان، همانند سیم مفتول است، با این تفاوت که، این نوع سیم‌ها دارای انعطاف بیشتری نسبت به سیم مفتول می‌باشند، به همین علت در مواردی که نیاز به انعطاف بیشتر سیم باشد، مورد استفاده قرار میگیرند.
سیم افشان: سیم افشان همانند سیم نیمه افشان، دارای انعطاف‌پذیری بالایی است، از این رو، به سیم انعطاف‌پذیر نیز معروف است. ساختار این سیم، شامل رشته‌های نازک هادی فراوان است، که به هم تابیده شده‌اند و توسط یک لایه پلاستیکی از جنس PVC، عایق شده‌اند. از این سیم، در سیم کشی ساختمان و مواردی که نیاز به انعطاف سیم دارند، استفاده می‌شود. در جریان یکسان، این نوع سیم، سطح مقطع بالاتری نسبت به سیم مفتول دارد. ولتاژ اسمی این نوع سیم، بین ۳۰۰ تا ۷۵۰ ولت است که در سطح مقطع‌های، ۰.۵ تا ۲۴۰ میلی متر مربع، تولید می‌شوند.

انواع کابل برق

همان طور که گفتیم، کابل‌ها از یک یا چند رشته رسانا، که دارای عایق در اطراف خود می‌باشند، تعریف می‌شوند. رسانای مورد استفاده در کابل‌ها، معمولا مس و آلومینیوم با درصد خلوص بالا می‌باشد. ولتاژ روی سطح رسانا در کابل‌ها، نسبت به زمین را، ولتاژ فازی میگویند، که با علامت U۰ نشان داده می‌شود و علامت U نیز، بیانگر میزان ولتاژ، بین رساناها در یک کابل می‌باشد. طبقه‌بندی کابل‌ها نیز براساس موارد زیر، دسته‌بندی می‌شود:

سطح ولتاژ

نوع رسانا یا هادی

جنس عایق

حفاظت الکتریکی یا مکانیکی

تعداد رشته‌ها

نوع کاربرد

ماهان کابل امیر فعالیت رسمی خود را از سال ۱۳۸۹ در زمینه تولید انواع سیم و کابل مسی آغاز کرد. هم اکنون سیم و کابل ماهان کابل امیر در زمینه تولید سیم‌های آلومینیومی و کابل‌های خودنگهدار هم خط تولید خود را راه‌اندازی کرده است. به جهت حمایت بیشتر از تولیدات ملی، اکثر تجهیزات تولید شده در این شرکت با استفاده از بهترین ماشین‌آلات داخلی تولید می‌شود و هر کجا نیاز به تجهیزات پیشرفته‌تر باشد از ماشین‌آلات خارجی پیشرفته هم کمک گرفته می‌شود. شرکت ماهان کابل امیر به دلیل رضایت بالای مشتریان و کیفیت مناسب محصولات تولیدی، در سال ۱۳۹۰ پروانه استاندارد را کسب نمود.



:: بازدید از این مطلب : 139
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 25 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

یک عملگر چرخشی پنوماتیکی از هوای فشرده شده برای تولید انرژی عملیاتی خود استفاده می‌کند. برخی به طور خاص برای کنترل از راه دور سوپاپ‌ها طراحی شده اند. هوای خشک و تمیز را می‌توان از طریق ایستگاه هوای فشرده مرکزی یا در صورت وجود سیستم گاز فشرده از گاز فرآیند تأمین کرد. پس از آن می‌توان گاز هدر رفته را در هوا یا لوله‌های فرایند فشار پایین دست پایین رها کرد. توسط سیلندر پنوماتیک چرخشی معمولاً برای خودکارسازی و کنترل از راه دور سوپاپ‌های چهارم چرخشی یا چند چرخشی مانند شیرهای توپی یا پروانه‌ای استفاده می‌شوند.
عملگر چرخشی پنوماتیکی از یک یا چند محفظه هوا با پیستون یا دیافراگم دم دار تشکیل شده است. بسته به نوع طراحی، فشار هوا پیستون یا دیافراگم را مجبور به حرکت می‌کند و حرکت خطی یا چرخشی ایجاد می‌کند. اگر حرکت ایجاد شده خطی باشد، حرکت داخلی را به حرکت چرخشی تبدیل می‌کند. محرک‌های دوار پنوماتیک با دوام هستند، نسبت به اندازه آن‌ها نیروی بالایی دارند و می‌توانند در محیط‌های خطرناک مورد استفاده قرار گیرند. به طور کلی، برای راه اندازی سوپاپ دوار، از یک عملگر چرخشی پنوماتیکی استفاده می‌شود. با این حال، طرح‌هایی نیز وجود دارد که با استفاده از سیلندرهای پنوماتیک، که حرکت خطی ایجاد می‌کنند، با استفاده از بازوهای محوری یا یاتاقان‌ها گشتاور تولید می‌کنند. با این حال، تعیین سیلندر چرخشی پنوماتیک برای این برنامه‌ها می‌تواند طراحی را ساده کرده و عمر مفید را افزایش دهد. محرک‌های دوار پنوماتیک خود بسته هستند، بنابراین، قطعات آن‌ها در معرض آلودگی‌ها و محیط‌های تهاجمی نیستند، به این معنی که در طول عمر خود کمتر به نگهداری احتیاج دارند.

 

اجزای عملگر پنوماتیک

 

عملگر پنوماتیک می‌توانند به صورت منفرد یا دو عملکرد باشند. یک محرک دو عملکرده هوا را به دو طرف پیستون منتقل می‌کند. فشار هوا بیشتر در دو طرف باعث ایجاد حرکت در باز و بسته شدن شیر می‌شود. از طرف دیگر یک محرک تنها عمل می‌کند که هوا از یک طرف تأمین می‌شود و از یک یا چند فنر استفاده می‌کند تا پیستون را به موقعیت خود برگرداند. یک محرک برگشت فنر را می‌توان به گونه‌ای طراحی کرد که فنر بسته باشد یا فنر باز شود. این محرک‌ها هوای فشرده را حفظ می‌کنند، با این حال، محرک‌های دوگانه کنترل بهتری را فراهم می‌کنند و با سرعت دوچرخه سواری بالاتر کار می‌کنند. در برخی از کاربردها، این می‌تواند یک مزیت محرک‌های بازگشت فنر باشد که در صورت فشار یا افت قدرت، به موقعیت پایه برگردند.

 

کاربرد سیلندر چرخشی پنوماتیک

 

عملگر چرخشی پنوماتیکی محرکی است که یک حرکت چرخشی یا گشتاور تولید می‌کند.

ساده‌ترین سیلندر چرخشی پنوماتیک است، جایی که حرکت خطی در یک جهت باعث چرخش می‌شود. متداول‌ترین محرک‌ها از طریق برق کار می‌کنند. دیگران ممکن است از راه پنوماتیک یا هیدرولیکی تغذیه شوند یا از انرژی ذخیره شده در فنرها استفاده کنند.

حرکت تولید شده توسط یک سیلندر چرخشی پنوماتیک ممکن است چرخش مداوم باشد، همانطور که برای یک موتور الکتریکی است، یا حرکت به یک موقعیت زاویه‌ای ثابت مانند موتورهای سرو موتور و استپ موتور باشد. شکل دیگر، موتور گشتاور، لزوماً چرخشی ایجاد نمی‌کند بلکه صرفاً یک گشتاور دقیق تولید می‌کند که سپس باعث چرخش می‌شود، یا توسط برخی از گشتاورهای مخالف متعادل می‌شود.

 

انواع عملگر چرخشی پنوماتیک

 

دو نوع اصلی عملگر چرخشی پنوماتیکی وجود دارد: قفسه و پینیون و پره – هر دو در یک عمل تک یا دو در دسترس هستند:

سیلندر چرخشی پنوماتیک رک و پینیون از پیستون سیلندر متصل به دنده رک استفاده می‌کنند. هنگام تحریک، پیستون و دندانه دار به صورت خطی چرخش چرخ دنده و شافت خروجی حرکت می‌کنند. در واقع یک واحد دو رک از دو پایه در طرفین چرخ دنده پینیون استفاده می‌کند، در حقیقت گشتاور خروجی واحد را دو برابر می‌کند. سری VRS / VRA پارکر نمونه‌ای از محرک چرخشی رک و پینیون است که حرکت خطی را از طریق درایو قفسه و پینیون به شافت خروجی زن یا مرد تبدیل می‌کند. محرک‌های پره‌ای دارای یک محفظه استوانه‌ای هستند که در آن یک پره بر روی شافت مرکزی نصب شده است. فشار هوا وارد شده به یک طرف پره آن را وادار به چرخش می‌کند تا زمانی که به انتهای ضربه برسد. متناوباً، فشار هوا از طرف مقابل پره، شافت را در جهت مخالف هدایت می‌کند تا زمانی که به انتهای ضربه برسد.

لینک های مرتبط:

جک پنوماتیک
خرید جک پنوماتیک
جک پنوماتیک فشار قوی



:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

تابلو برق صنعتی یک سیستم برای توزیع و کنترل جریان الکتریکی در محیط‌های صنعتی است. این تابلوها شامل تجهیزات مختلفی مانند کلیدهای اتوماتیک، فیوزها، کنتاکتورها، ترمینال‌ها، تایمرها، PLCها و HMIها هستند که برای محافظت، کنترل و نظارت بر عملیات‌های الکتریکی طراحی شده‌اند. تابلوهای برق صنعتی نقش حیاتی در کارکرد ایمن و موثر سیستم‌های الکتریکی دارند و در صنایع مختلفی مانند فولاد، پتروشیمی، نفت و گاز و بسیاری دیگر از بخش‌های صنعتی استفاده می‌شوند. در محیط‌های سخت صنعتی، تابلو برق به گونه‌ای طراحی می‌شوند که می‌توانند در برابر شرایط سخت صنعتی مانند گرد و غبار، رطوبت و دماهای بالا مقاومت کنند و عملکرد مطمئنی را ارائه دهند.

تجهیزات تابلو برق صنعتی

فیوزها
فیوزها اجزای ایمنی حیاتی در سیستم‌های برقی هستند که به منظور محافظت از تجهیزات در برابر جریان‌های بیش از حدِ مجاز، طراحی شده‌اند. این وسایل دارای یک هادی فلزی هستند که در صورت عبور جریان بیش از حد قطع می‌شود. این عملکرد از آسیب‌های ناشی از اتصال کوتاه یا اضافه‌بار جلوگیری می‌کند.

کلید مینیاتوری (MCB)
کلیدهای مینیاتوری نسل جدیدی از کلیدهای اتوماتیک هستند که جایگزین فیوزها شده‌اند. آن‌ها قابلیت قطع و وصل خودکار مدار را دارند و در صورت بروز اتصال کوتاه یا اضافه‌بار، به سرعت مدار را قطع می‌کنند. این کلیدها قابلیت بازیابی دارند و پس از رفع مشکل می‌توانند دوباره وصل شوند.

کلید حرارتی (بی‌متال)
المان‌های بی‌متال از دو فلز با ضرایب انبساط حرارتی متفاوت ساخته می‌شوند. این المان‌ها در دستگاه‌های حفاظتی مانند کلیدهای حرارتی به کار می‌روند. تیغه فلزی بی‌متال در اثر عبور جریان و افزایش دما خم شده و باعث قطع مدار می‌شوند. این ویژگی آن‌ها را برای محافظت از مدارها در برابر اضافه‌بار ممتد مناسب می‌سازد.

کلید کامپکت (MCCB)
کلیدهای کامپکت (MCCB) نوعی کلید اتوماتیک هستند که برای محافظت از مدارهای الکتریکی با جریان‌های بالا طراحی شده‌اند. آن‌ها قابلیت محافظت در برابر اتصال کوتاه و اضافه‌بار را دارند و به دلیل قدرت قطع بالا و ابعاد کوچک‌تر، اغلب در تابلوهای توزیع برق صنعتی استفاده می‌شوند.

کلید حفاظت نشتی (محافظ جان)
کلیدهای حفاظت نشتی (RCD) که به آن‌ها کلید محافظ جان نیز می‌گویند، دستگاه‌های ایمنی هستند که از افراد در برابر شوک‌های الکتریکی محافظت می‌کنند. این کلیدها با تشخیص هرگونه تفاوت جریان بین سیم‌های فاز و نول، مدار را به سرعت قطع می‌کنند.

کنتاکتور
کنتاکتورها کلیدهایی هستند که برای قطع و وصل مسیر جریان قدرت در مدارهای الکتریکی استفاده می‌شوند. این تجهیزات معمولاً برای روشن و خاموش کردن موتورهای الکتریکی و دیگر بارهای سنگین استفاده می‌شوند. کنتاکتورها قابلیت کنترل از راه دور را دارند و اغلب در سیستم‌های اتوماسیون صنعتی به کار می‌روند.

تایمر
تایمرها دستگاه‌هایی هستند که برای اندازه‌گیری و تنظیم زمان استفاده می‌شوند. در تابلوهای برق، این تجهیزات می‌توانند برای زمان‌بندی عملیات‌های خاص مانند روشن و خاموش کردن دستگاه‌ها استفاده شوند. تایمرها می‌توانند مکانیکی، الکترونیکی یا دیجیتال باشند و در کاربردهای مختلفی مانند کنترل روشنایی، پمپ‌ها و فن‌ها استفاده می‌شوند.

ترمینال
ترمینال‌ها نقاط اتصالی هستند که برای اتصال سیم‌های الکتریکی در تابلوهای برق استفاده می‌شوند. آن‌ها امکان اتصال مطمئن و ایمن سیم‌ها را فراهم می‌کنند و در انواع مختلفی مانند ترمینال‌های پیچی، فنری و ریلی موجود هستند. ترمینال‌ها نقش مهمی در سازماندهی و مدیریت سیم‌کشی تابلوهای برق دارند.

شینه (Busbar) و مَقَره (Insulator)
شینه‌ها تسمه‌های فلزی ضخیمی هستند که برای توزیع جریان الکتریکی در تابلوهای برق استفاده می‌شوند. این هادی‌ها امکان انتقال جریان‌های زیاد را فراهم می‌کنند و به دلیل سطح مقطع بزرگ‌تر نسبت به سیم‌ها، کاهش افت ولتاژ و گرمای کمتری دارند. مقره‌ها اجزای عایقی هستند که از اتصال الکتریکی ناخواسته جلوگیری می‌کنند و امکان نصب ایمن شینه‌ها و دیگر اتصالات را فراهم می‌کنند.

ترانس جریان (CT) و ترانس ولتاژ (PT)
ترانس جریان (CT) و ترانس ولتاژ (PT) دستگاه‌هایی هستند که برای اندازه‌گیری جریان و ولتاژ در سیستم‌های الکتریکی استفاده می‌شوند. آن‌ها اغلب در سیستم‌های اندازه‌گیری و حفاظتی به کار می‌روند و امکان اندازه‌گیری دقیق جریان‌ها و ولتاژهای بالا را با تبدیل آن‌ها به مقادیر کمتر و قابل اندازه‌گیری فراهم می‌کنند.

پوش‌باتن
پوش‌باتن‌ها کلیدهایی هستند که برای کنترل عملیات‌های مختلف در تابلوهای برق استفاده می‌شوند. این کلیدها می‌توانند برای روشن و خاموش کردن دستگاه‌ها یا فعال کردن فرآیندهای خاص استفاده شوند.

چراغ سیگنال و چراغ هشدار
چراغ‌های سیگنال و هشدار دستگاه‌های نوری هستند که برای نشان دادن وضعیت‌های مختلف سیستم‌های الکتریکی استفاده می‌شوند. آن‌ها می‌توانند برای هشدار دادن در مورد شرایط خطرناک یا نشان دادن وضعیت عملیاتی به کار روند. از چراغ‌های سیگنال معمولاً برای نشان دادن وضعیت‌های عادی مانند روشن یا خاموش بودن دستگاه‌ها استفاده می‌شود، در حالی که چراغ‌های هشدار برای جلب توجه به شرایط اضطراری یا خطرناک به کار می‌روند.

پدال و میکروسوئیچ
پدال‌ها و میکروسوئیچ‌ها کلیدهایی هستند که برای کنترل عملیات‌های مختلف در تابلوهای برق استفاده می‌شوند. پدال‌ها با فشار پا و میکروسوئیچ‌ها با فشار کوچکی به کلید فعال می‌شوند. این کلیدها در کاربردهایی که نیاز به کنترل دستی و سریع است، مانند ماشین‌های صنعتی و تجهیزات اتوماسیون، استفاده می‌شوند.

PLC و HMI
PLC و HMI سیستم‌های کنترلی هستند که برای اتوماسیون فرآیندهای صنعتی استفاده می‌شوند. PLCها برای کنترل عملیات‌های مختلف و HMIها برای رصد کردن عملکرد سیستم استفاده می‌شوند. PLCها قابلیت برنامه‌ریزی دارند و می‌توانند فرآیندهای پیچیده را کنترل کنند، در حالی که HMIها امکان نظارت و تعامل با سیستم‌های کنترلی را فراهم می‌کنند.

داکت کابل
داکت‌های کابل، مسیرهایی هستند که برای محافظت و مدیریت کابل‌های الکتریکی در تابلوهای برق استفاده می‌شوند. آن‌ها امکان مرتب‌سازی و حفاظت از کابل‌ها را فراهم می‌کنند و از آسیب‌دیدگی و ساییدگی کابل‌ها جلوگیری می‌کنند. داکت‌های کابل در انواع پلاستیکی و فلزی موجود هستند.



:: بازدید از این مطلب : 133
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 16 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

سیم‌کشی تلفن ساختمان به دو بخش اصلی خارجی و داخلی تقسیم می‌شود. سیم‌کشی داخلی توسط متخصص برقکار انجام می‌شود و مربوط به داخل ساختمان است. سیم‌کشی خارجی به کابل اصلی تلفن که خارج از ساختمان است مربوط می‌شود و تمام مراحل آن توسط مخابرات انجام می‌شود (درواقع، تنها شرکت تلفن می‌تواند برق سیستم تلفن را قطع کند).
اولین کار در سیم‌‎کشی تلفن، تعیین محل دقیق لوله‌ها و قوطی‌های تلفن با استفاده از دستگاه شیارزنی مخصوص روی دیوار است. سپس با ابزار دیگر جای شیار را روی دیوار خالی کرده و قطعات را به راحتی در آن جایگذاری کنید.
مرحله ۱:
اولین مرحله پیدا کردن جعبه تقسیم تلفن هشت تا دوازده اینچی در خارج از منزل است. جعبه تلفن را معمولا می‌توانید در جایی که کابل مخابراتی یا کابل تلفن از بیرون به سمت داخل ساختمان وارد شده است پیدا کنید، گاهی اوقات هم کابل اصلی تلفن در جعبه تقسیم وارد نشده است و شما می‌توانید سیم تلفنتان را مستقیم به همان کابل تلفنی وصل کنید که به ساختمان شما وارد شده است.
مرحله ۲:
بعد از پیدا کردن جعبه تقسیم حالا نوبت باز کردن درب آن و بررسی سوکت‌های اتصال و جفت‌های مربوط به پایه و پیج می‌شود که رنگ آن‌ها قرمز و سبز است. به تعداد خطی که مخابرات به خانه شما کشیده است، یک سیم به سوکت وصل شده است. علت وجود این پایه‌ها این است که سیم‌کشی جدید شما به سیم شرکت مخابرات وصل شود.
قبل از اینکه سیم‌کشی تلفن را آغاز کنید، برای احتیاط خط شرکت مخابرات را از سوکت مادگی جدا کنید، تا جریان برق از شرکت مخابرات قطع شود و زمانی که کار سیم‌کشی تمام شد، مجددا آن را وصل کنید.
مرحله ۳:
سیم تلفن خانگی را می‌توانید از فروشگاه لوازم الکتریکی تهیه کنید و با استفاده از سیم‌چین پوشش بیرونی آن را به اندازه ۵/۰ اینچ لخت کنید تا دوجفت سیم رنگی عایق‌دار را که یک جفت آن به رنگ قرمز و سبز (برای خط یک) و دیگری به رنگ زرد و سیاه (برای خط دو است و در آینده کاربردی خواهد بود) است مشاهده کنید.
مرحله ۴:
درون پریز تلفنی که از لوازم الکتریکی خریداری کرده‌اید یک جفت پیچ و مهره برای وصل کردن دو عدد سیم وجود دارد، سیم‌ها را به پریز وصل کرده و درب آن را ببندید.
مرحله ۵:
با توجه به دکوراسیون منزل و محل قرارگیری اتاق‌ها و پریزهای تلفن و همچنین سیم‌کشی تلفن برای adsl، مسیر کابل تلفن را مشخص کنید.
مرحله ۶:
در دیوار خارجی در جایی که کابل از خانه خارج خواهد شد با دریل یک حفره ایجاد کنید.
مرحله ۷:
کابل را از طریق دیوارها از پریز تا حفره‌ای که ایجاد کرده‌اید کشیده از داخلش رد کنید.

مرحله ۸:
با استفاده از یک شی مانند مداد یا خودکار یک سوراخ در دایره نازکی که در قسمت پایینی درب جعبه وجود دارد ایجاد کنید. سیم را از درون حفره‌ای که ایجاد کرده‌اید به سمت بالا بکشید و آن را از پشت پین لولا که در قسمت سمت چپ درب جعبه است رد کنید تا در جایش قرار بگیرد. سپس کابل را از پشت لولا کشیده تا آن را به پایه پیچ‌های سبز و قرمز وصل کنید. پیچ‌ها را یک دور کامل باز کنید.

مرحله ۹:
حدود ۱.۳ سانتیمتر از پوشش هر سیم را لخت کنید.

مرحله ۱۰:
هر سیم را خلاف جهت عقربه‌های ساعت (پادساعتگرد) دور پایه، بین واشر و سیم بپیچید تا سیم قرمز را به پایه پیچ قرمز و سیم سبز را به پایه پیچ سبز متصل کنید. پیچ روی سیم‌ها را محکم کنید و سوکت را دوباره متصل کنید. درب جعبه را بسته و پیچ‌های آن را محکم کنید.

مرحله ۱۱:
در مرحله آخر خط شرکت مخابرات را که قطع کرده بودید، مجددا وصل کنید. با شرکت مخابرات تماس بگیرید و بخواهید تا خط تلفنتان را فعال کنند
برخی از خرابی‌های مرسوم
اگر مشکل سیم‌کشی مربوط به همه واحدها باشد لازم است کل سیم‌های قدیمی عوض شوند. بنابراین قبل از اینکه با تعمیرکار تماس بگیرید از سالم بودن خطوط تلفن سایر واحدها مطمئن شوید. البته لازم به ذکر است که احتمال اینکه تنها واحد شما دچار مشکل اتصالی تلفن باشد نیز وجود دارد.
اگر متوجه شدید که خط تلفن واحدهایی که در ساختمان شما هستند مشکلی ندارد، می‌توان گفت که مشکل اصلی از سیم‌کشی تلفن واحد شما است. داخل جعبه تقسیم تلفن مخابرات برای هر واحد جعبه اتصال مجزا در نظر گرفته شده است، جعبه تقسیم مربوط به واحد خود را شناسایی کرده و نسبت به رفع اتصالی از طریق سیم کشی تلفن آپارتمان اقدام کنید.
از قدیمی نبودن سیم‌های تلفن مطمئن شوید و دستگاه تلفن را به جعبه اتصال نزدیک کنید. با وصل کردن جک‌ها باید صدای بوق شنیده شود، اگر صدایی نشنیدید مشکل از مخابرات است.
شنیدن صدای بوق ممتد تلفن، نشان می‎‌دهد که علت اتصالی سیم کشی تلفن از داخل خانه است. نکته قابل توجه این است که قسمت مربوط به شرکت مخابرات را نباید باز کنید، این قسمت حتما باید توسط نماینده شرکت و تکنیسین مخاربرات عیب‌یابی شود.

مطالب مرتبط:

قیمت جعبه ترمینال تلفن
قیمت جعبه تقسیم تلفن کروز
جعبه تقسیم تلفن کروز
تابلو تلفن کروز
جعبه تقسیم تلفن
تابلو تلفنی



:: بازدید از این مطلب : 114
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آذر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : صنعتی ادمین

اینترنت با فیبر نوری یک تکنولوژی پیشرفته برای انتقال داده است که از نور به عنوان رسانه اصلی برای ارسال اطلاعات استفاده می‌کند. این فناوری ارتباطی باعث ارائه اتصالات با سرعت بالا و کارایی بسیار بالا می‌شود. برخی از ویژگی‌های اینترنت با فیبر نوری شامل موارد زیر می‌شوند:
سرعت بالا: اتصالات با فیبر نوری معمولاً سرعت بسیار بالایی دارند. این به معنای این است که دانلود و آپلود فایل‌ها، استریم ویدئو، بازی‌های آنلاین و سایر فعالیت‌های اینترنتی با تاخیر کمتری انجام می‌شوند.
پایداری اتصال: با فیبر نوری، تداخلات الکترومغناطیسی کمتری وجود دارد که باعث افت سرعت یا قطع اتصال می‌شود. این باعث می‌شود اینترنت با فیبر نوری به عنوان یک اتصال پایدار شناخته شود.
کاهش تاخیر (پینگ): تاخیر در اتصالات با فیبر نوری بسیار پایین است. این مسئله برای انجام بازی‌های آنلاین، ویدئوکنفرانس و دیگر فعالیت‌های زمان‌بندی حساس مهم است.
عملکرد بالا در ترافیک پرشده: اینترنت با فیبر نوری در مواجهه با ترافیک سنگین نیز به خوبی عمل می‌کند و سرعت اتصال حفظ می‌شود.
انعطاف‌پذیری بالا: فیبر نوری به راحتی از نظر تکنیکی قابل ارتقاء است، که به این معناست که می‌توان سرعت اتصال را به راحتی افزایش داد.
امنیت بالا: از آنجایی که اطلاعات به صورت نوری منتقل می‌شوند، احتمال تداخل یا جاسوسی کمتر است، که امنیت ارتباطات را افزایش می‌دهد.
استفاده از اینترنت با فیبر نوری نه تنها تجربه اینترنت شما را بهبود می‌بخشد بلکه به عنوان یک فناوری پیشرفته و انعطاف‌پذیر به شما امکانات بیشتری را فراهم می‌کند.
این نوع کابل در مقایسه با کابل‌های مخابراتی دیگر نسبتاً جدید است. کابل فیبر برای ارسال اطلاعات و داده‌ها از نور استفاده می‌کنند. الیاف موجود در این کابل با پلاستیک پوشانده شده و در لوله‌ای قرار می‌گیرد تا از تداخل اطلاعاتی جلوگیری کنند. کابل‌های فیبر نوری از یک بدنه خارجی و یک هسته تشکیل شده ‎اند.

اندازه هسته کابل فیبر نوری به دو نوع مختلف تقسیم می‎شود:

تک حالته یا Single mode، این نوع کابل فیبر نوری یک هسته کوچک دارد.

چندحالته یا Multimode، این نوع کابل فیبر نوری هسته بزرگتری دارد.

شما با توجه به روکش کابل فیبر نوری متوجه می‎شوید کابل چه مدلی دارد و یا اصطلاحاً چند هسته است. به عنوان مثال، رنگ آبی نشانگر چند حالته بودن کابل فیبر نوری است. این در حالی است که روکش زرد نشانگر کابل تک حالته است. کابل‎های فیبر نوری در برابر تداخل اطلاعاتی مقاومت بالایی دارند.
قیمت خرید کابل مخابراتی با توجه به نوع و مدل کابل مدنظر خریدار تغییر می‎یابد. به همین خاطر، برخی از کابل‎های باکیفیت در مقایسه با انواع دیگر از قیمت بالاتری برخوردار هستند. البته، اگر کابل خارجی یا وارداتی خریداری کنید به دلیل پروسه واردات و هزینه‎هایی که بابت ارسال محصولات انجام می‎گیرد، قیمت اجناس بسیار بیشتر از کابل‎های داخلی خواهد بود. پیشنهاد می‎شود قبل از خرید کابل مدنظرتان بودجه‎ای برای خود تهیه نمایید و سپس متناسب با آن بودجه اقدام به تهیه کابل مورد نیاز خود نمایید. در ضمن، حتماً نوع کابل و قابلیتی که برای آن نیازمند استفاده از کابل مخابراتی هستید را مشخص کنید. به این ترتیب، در سریع‎ترین زمان ممکن می‎توانید مناسب‎ترین محصول را با توجه به نیازهایتان در بازارهای فروش پیدا کرده و خریداری نمایید.

لینک های مرتبط:

قیمت کابل مخابراتی
کابل تلفن مخابراتی
قیمت سیم تلفن مخابراتی
سیم تلفن مخابرات
فروش کابل مخابراتی



:: بازدید از این مطلب : 142
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 13 آذر 1402 | نظرات ()